Wij zijn er voor je!

Vibeboutique.nl beantwoord al je vragen over de boutique, je bestelling of onze producten! Whatsapp, bel ons of vul het contactformulier in, wij helpen je graag verder!

Contact met Vibe Boutique
Wat is je naam
Wat is je naam
Voornaam
Achternaam
Zou je ons je adres willen geven?
Zou je ons je adres willen geven?
Stad
Provincie
Postcode
Land

Email: klantenservice@vibeboutique.nl
Telefoon: 06 18 82 54 77 (maandag t/m vrijdag, 10:00 tot 17:00 uur)

Vibeboutique.nl is een geregistreerd handelsmerk
KvK: 68657196
BTW-identificatienummer: NL857538615B01
IBAN: NL92 ABNA 0579 0998 65
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Alle genoemde prijzen op de site zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en betaalkosten.

Vestigingsadres: Touwslagersbaan 11 6602AH Wijchen

Hi, ik ben Suzanne

Ik ben Suzanne. De vrouw achter vibeboutique.nl Naast het runnen van onze horecazaak wilde ik ook graag werken aan een andere passie. Mode!

 

De tijd dat onze lunchroom was gesloten ivm COVID-19 had ik de tijd om uit te zoeken waar je aan moet denken bij het starten van een webshop. Het idee was om te starten via Instagram en Facebook. Dat ging zo goed dat het tijd werd voor een mooie website, en hier is ie dan!

 

Ook ben ik druk bezig met het opstarten van een fysieke winkel in Wijchen, hier later meer over! Veel shop plezier en bij vragen, stuur me gerust een berichtje!

 

Liefs Suzanne

Koffie en kleding

Mijn twee grote passies

 

Suzanne: Als mede-eigenaar van de lunchroom / coffeelounge Mark’s World of taste heb ik mij vol overgave gestort op barista en latte art wedstrijden. En met trost kan ik zeggen dat ik daar hoog gescoord heb. Naast koffie bereiden en drinken heb ik nog een passie: kleding. Maar dat bleef bij het kopen daarvan. Daar kwam verandering in toen Corona ons horecabedrijf stil legde.

En daar ontstond eigenlijk het idee. Ik ga mijn passie delen met anderen. We zaten midden in de corona-crisis waardoor ik meer tijd te besteden had aan mijn zoektocht naar de juiste kleding. Maar voor ik het wist was ik druk met fotograferen, inkopen en bestellingen wegbrengen. Haha.

Mark: En ik ben toen ook mee gaan denken. Weet je wat… Je moet een webshop opstarten! Ik vraag Werner van Mooke.nl wel voor de grafische vormgeving en de webshop.

Suzanne: Tada! Daar ontstond vibeboutique.nl.

 

Mark: De webshop is zo’n groot succes dat we het roer hebben omgegooid. We hebben de lunchroom omgetoverd tot coffee boutique. 2 passies onder 1 dak. Jouw favo coffee lounge en geweldige kleding in 1 bedrijf.

Shop 24/7 online bij vibeboutique.nl of kom langs bij Marks & Vibe Touwslagersbaan 11 in Wijchen.